08.03.25


 Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 3 розряду.  У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційна пробна робота в групі № 4 за професією 5122 Кухар 3 розряду. Під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Волошиної здобувачі освіти готували страви з переліку кваліфікаційних пробних робіт.

Після закінчення виробничої практики, кухарі показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кулінарні страви: борщ український, борщ полтавський з галушками, борщ львівський,  суп картопляний з м'ясними фрикадельками,  суп-пюре з різних овочів, суп-пюре з курки, суп картопляний з грибами, суп картопляний з макаронними виробами, солянка домашня, суп овочевий, капусняк запорізький, розсольник з крупою, суп з бобовими, пампушки з часником,
картопля запечена в сметанному соусі з грибами, картопляні гнізда з овочами, картопля "Герцогиня",  картопля гратен, картопляне пюре, рататуй овочевий, жульєн з грибами,  деруни фаршировані сиром,  соус грибний, соус сметанний, соус сметанний з томатом, вареники ліниві відварні, сирники, пудинг сирний, запіканка рисова із кисломолочним сиром, запіканка сирно гарбузова, пончики сирні, соус вишневий, соус журавлиний, соус полуничний,  соус шоколадний.




































Немає коментарів:

Дописати коментар

24  червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...