Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
19.03.25
19 березня 2025 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу". Проведений відкритий урок за темою «Технологія приготування сиропів, вимоги до якості сиропів для просочування, глазурування, тиражного та інвертного. Використання сиропів» зі здобувачами освіти групи №4 за професією «Кухар; Кондитер».
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
24 червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
12.01.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
-
24 лютого 2021 року в інтерактивній читальні ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», пр...
Немає коментарів:
Дописати коментар