Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього: рулети "Екстра", "Трюфельний", бісквітно-фруктовий, з масляним кремом; тістечка "Пень кавовий", нарізні з масляним кремом, з вершковим кремом.
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
12.01.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
-
Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне ...
Немає коментарів:
Дописати коментар