11.03.23

Державна кваліфікаційна атестація в групі № 24 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер.

 У ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянула підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробничу характеристику, письмову екзаменаційну роботу (творча робота) та інші матеріали, що характерезують рівень підготовки кожного здобувача освіти.
За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень " кваліфікований робітник" з набутої професії та видано дипломи державного зразка.







































Немає коментарів:

Дописати коментар

 18.04.2024 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...