Методична скарбничка

Презентація на тему:  "Технологія приготування масляних кремів".</a>https://docs.google.com/presentation/d/1iVYCo1WhfX1mnNyX4fh7GthCgi567seN/edit?usp=sharing&ouid=102515687726719655542&rtpof=true&sd=true
Розробка уроку "Технологія приготування сиропів"






Презентація на тему:  "Технологія приготування желе".

Відео "Технологія приготування тістечко Ескімо"

Розробка уроку виробничого навчання "Технологія приготування крихтового тіста та виробів з нього."

Презентація на тему:  "Технологія приготування кремів з вершків".


Презентація на тему:  "Технологія приготування крихти".

Відео "Технологія приготування сиропів"

Облік і калькуляція  конспекти:  "Ціноутворення  в закладах  ресторанного господарства". "Звітність матеріально – відповідальних  в закладах ресторанного господарства".




Презентація на тему: "Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього".

Презентація  з виробничого навчання на тему: "МКО риби "

Презентація  з виробничого навчання на тему: "Приготування котлетної маси з риби та н/ф з неї "

Презентація  з виробничого навчання на тему: " Технологія приготування котлетної маси та н/ф з неї" https://docs.google.com/presentation/d/1BTzJtfE7IN748RtJZYroLc3kn-BDo2dd/edit?usp=sharing&ouid=102515687726719655542&rtpof=true&sd=true

Презентація  з виробничого навчання на тему:" Приготування страв з бобових"
 
Підручник Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів. 

Тести:  
  








Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...