Розробка уроку "Технологія приготування сиропів"
Презентація на тему: "Технологія приготування желе".
Відео "Технологія приготування тістечко Ескімо"
Розробка уроку виробничого навчання "Технологія приготування крихтового тіста та виробів з нього."
Презентація на тему: "Технологія приготування кремів з вершків".
Презентація на тему: "Технологія приготування крихти".
Відео "Технологія приготування сиропів"
Облік і калькуляція конспекти: "Ціноутворення в
закладах ресторанного господарства". "Звітність
матеріально – відповідальних в закладах
ресторанного господарства".
Презентація на тему: "Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього".
Презентація з виробничого навчання на тему: "МКО риби "
Презентація з виробничого навчання на тему: "Приготування котлетної маси з риби та н/ф з неї "
Презентація з виробничого навчання на тему: " Технологія приготування котлетної маси та н/ф з неї" https://docs.google.com/presentation/d/1BTzJtfE7IN748RtJZYroLc3kn-BDo2dd/edit?usp=sharing&ouid=102515687726719655542&rtpof=true&sd=true
Презентація з виробничого навчання на тему:" Приготування страв з бобових"
Підручник Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів.
Тести:
Немає коментарів:
Дописати коментар