25.04.24



 18.04.2024 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу " відбулася лабораторно-практична робота  в групі № 4  за професією  "Кухар; кондитер" 3 розряду.  
Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми:  "Технологія приготування млинцевого, вафельного, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них": "Пиріг млинцевий з м*ясом","Млинцеві мішечки з грибами", "Вафельні трубочки з білковим кремом", "Вафельні трубочки з кремом і фруктами",  "Сочники",  пряники "Імбирні", печиво:  "Домашнє", "Вишенька", "Пісочно-шоколадне", "Зірочка". 
























 

Немає коментарів:

Дописати коментар

 14.05.2024 року в навчальній лабораторії  №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...