Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з технології приготування дріжджового тіста безопарним та опарним способом та виробів з нього: пиріжки з картоплею та грибами, з м*ясом, розтягаї, баба ромова, булочки з маком, булочка "Київська", "Плюшка", "Ватрушка з сиром", пончики з заварним кремом.
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
24 червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...
-
Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне ...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
12.01.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
Немає коментарів:
Дописати коментар