Кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер.
18-19 лютого 2021 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти виконували кваліфікаційні пробні роботи за професією 7412 Кондитер IV розряду.
Учні виконували індивідуальні завдання, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.
Кваліфікаційній комісії були презентовані кондитерські вироби: різноманітні тістечка: " Заварна трубочка з масляним кремом", " Пень кавовий", "Кошик з білково заварним кремом", " Трубочка шарова з кремом", "Булочка заварна з кремом", "Павлова", "Кейк - попси", "Капкейки", кекс "Столичний", торти: "Шаровий з кремом", " Кавовий", " Прага", "Казка", "Медовий", "Трюфельний", "Бісквітно кремовий".
Усю творчість, креативність, фантазію та художній смак здобувачі освіти вклали в презентацію готових виробів.
Немає коментарів:
Дописати коментар