21.02.21

Кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер.


 

   18-19 лютого 2021 року  в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти виконували кваліфікаційні пробні роботи за професією 7412 Кондитер IV розряду. 

Учні виконували індивідуальні завдання, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.

Кваліфікаційній комісії були презентовані кондитерські вироби: різноманітні тістечка: " Заварна трубочка з масляним кремом",  " Пень кавовий", "Кошик з білково заварним кремом", " Трубочка шарова з кремом", "Булочка заварна з кремом", "Павлова", "Кейк - попси", "Капкейки", кекс "Столичний", торти: "Шаровий з кремом", " Кавовий", " Прага", "Казка", "Медовий", "Трюфельний", "Бісквітно кремовий".       

Усю творчість, креативність, фантазію та художній смак здобувачі освіти вклали  в презентацію готових виробів.



 

























Немає коментарів:

Дописати коментар

 14.05.2024 року в навчальній лабораторії  №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...