04.10.23

28.09.2023 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу " відбулася лабораторно-практична робота  в групі № 24  за професією  "Кухар; кондитер" 3 розряду.  
Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми:  "Технологія приготування млинцевого, вафельного, пісочного, прісно здобного, пряничного тіста та виробів з них": "Пиріг млинцевий з сиром", "Вафельні трубочки зі згущеним молоком",  "Сочники ",  пряники "Імбирні", печиво:  "Дитяче на Хелловін", "Листочок".



























































Немає коментарів:

Дописати коментар

 18.04.2024 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...