19.10.23


09.10.2023 року в навчальній лабораторії  №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася  лабораторно-практична робота в групі     № 24 за професією "Кухар; кондитер" 3 розряду. 

 Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього".Учнями були виготовлені рулети: з масляним кремом і желе, з вершковим кремом, "Жираф", "Снікерс","Екстра", "Трюфельний", "Бісквітно-фруктовий".








  

















































Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...