Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
19.10.23
09.10.2023 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася лабораторно-практична робота в групі № 24 за професією "Кухар; кондитер" 3 розряду. Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього".Учнями були виготовлені рулети: з масляним кремом і желе, з вершковим кремом, "Жираф", "Снікерс","Екстра", "Трюфельний", "Бісквітно-фруктовий".
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...
-
Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне ...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
12.01.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
Немає коментарів:
Дописати коментар