03.10.23

 

           
У навчальній лабораторії   №2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася  лабораторно-практична робота в групі № 24 за професією "Кухар; кондитер" 3 розряду.  
Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування дріжджового тіста безопарним та опарним способом та виробів з нього": пиріжки з м'ясом, з картоплею, сосиска в тісті,  баба ромова, ватрушка з сиром, булочка з маком, булочка "Київська", булочка "Лимонна".               






 


 






























Немає коментарів:

Дописати коментар

 18.04.2024 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...