Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування простих тістечок з різних видів тіста".Учнями були виготовлені тістечка масового попиту: "Кільце пісочне", Кошик з білковим заварним кремом", "Лимонне", "Персик","Бісквітне з вершковим кремом", "Буше глазуроване з кремом", "Пень кавовий".
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
18.04.2024 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
Ярмарок професій 15 березня 2018 року в Бориспільському міжрайонному центрі зайнятості був проведений традиційний ярмарок професій. ...
-
Теоретичний урок з малювання та ліплення 16 березня разом з групою №3 був проведений теоретичний урок з малювання та ліплення. ...
Немає коментарів:
Дописати коментар