Після закінчення виробничої практики, кондитери показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кондитерські вироби: кекси: "Столичний","Фруктовий"; тістечка: "Капкейки", "Жульєн Сорель"; торти: "Червоний оксамит", "Пломбірна насолода", "Імочка", "Ніжність", "Медовий", "Шварцвальд", "Прага", "Poppy lemon", "Насолода".
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
10.03.23
Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 4 розряду. У навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер 4 розряду. Під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Волошиної здобувачі освіти готували вироби з переліку кваліфікаційних пробних робіт.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
18.04.2024 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
Ярмарок професій 15 березня 2018 року в Бориспільському міжрайонному центрі зайнятості був проведений традиційний ярмарок професій. ...
-
Теоретичний урок з малювання та ліплення 16 березня разом з групою №3 був проведений теоретичний урок з малювання та ліплення. ...
Немає коментарів:
Дописати коментар