10.03.23

Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 4  розряду.  У навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер 4 розряду. Під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Волошиної здобувачі освіти готували вироби  з переліку кваліфікаційних пробних робіт.

Після закінчення виробничої практики, кондитери показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кондитерські  вироби: кекси: "Столичний","Фруктовий"; тістечка: "Капкейки",  "Жульєн Сорель"; торти: "Червоний оксамит", "Пломбірна насолода", "Імочка", "Ніжність", "Медовий", "Шварцвальд", "Прага", "Poppy lemon", "Насолода".












































































Немає коментарів:

Дописати коментар

 18.04.2024 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...