09.02.23

 
У 
навчальній лабораторії №2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" Виробниче навчання  в групі № 4 за професією "Кухар; кондитер 3 розряду.  

Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з виробничого навчання з РН 5 Обробляти  м*ясо, субпродути, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з неї. 
Теми: Механічна кулінарна обробка  м*яса. Приготування котлетної маси з м*яса та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки, тюфтельки, рулет. Освоєння прийомів порціонування та панірування напівфабрикатів. Вимоги до якості.
                           

              

                                     

                                  


      



    

















































Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...