09.02.23


 

У навчальній лабораторії №2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" Виробниче навчання  в групі № 4 за професією "Кухар; кондитер 3 розряду.  
Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з виробничого навчання  РН 4. Обробляти різні види риб, продуктів моря та готувати напівфабрикати з них . 
Теми: Механічна кулінарна обробка риби з кістковим і хрящовим скелетом, інших видів риб. Приготування котлетної  маси з риби та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки . Освоєння прийомів формування та панірування напівфабрикатів з риби. Вимоги до якості.







































  






















Немає коментарів:

Дописати коментар

24  червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...