15.01.22


   10.01.2022 року в навчальній лабораторії   №2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася  лабораторно-практична робота в групі № 24 за професією "Кухар; кондитер 4 розряду.  

Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування дріжджового шарового тіста та виробів з нього". Учнями були приготовлені кондитерські вироби: булочка "Малятко", булочка шарова з павидлом, булочка шарова з марципаном, плетінка шарова, круасани.






















Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...