20.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася лабораторно-практична робота в групі № 24 за професією "Кухар; кондитер 3 розряду. Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування тортів з різних видів тіста". Учнями були приготовлені та оздобленні такі торти: "Монастирська хата", "Червоний бархат", "Прага", "Полуничний", "Ніжність", "Сімейні традиції", "Бісквітне диво", "Бісквітно-кремовий" та бенто-торти.
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
14.05.2024 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
18.01.2022 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...
-
15 лютого затишні стіни ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», проводжали випускник...
Немає коментарів:
Дописати коментар