30.01.22

     18.01.2022 року в навчальній лабораторії  №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася  лабораторно-практична робота в групі № 24 за професією "Кухар; кондитер" 4 розряду.  
      Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування  тортів різних видів". Учнями були приготовлені торти: торт " Наполеон", торт "Медовик", торт              "Ніжність", торт "Пташине молоко", торт " Чоловічий каприз", торт " Хрестини", торт " Прага".




























Немає коментарів:

Дописати коментар

 18.04.2024 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...