Кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер.
17 лютого 2022 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" здобувачі освіти виконували кваліфікаційні пробні роботи за професією 7412 Кондитер IV розряду.
Здобувачі освіти виконували індивідуальні завдання, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.
Кваліфікаційній комісії були презентовані кондитерські вироби: різноманітні тістечка: "Медове з кремом чіз", кекс "Столичний", кекс "Фруктовий" торти: "Шаровий з кремом", " Кавовий", " Новорічна куля", "Банановий", "Медовий", "Снікерс", "Бісквітно кремовий", "Полуничка", "Блакитна насолода", "Мілка", "Літній бриз", "Для коханого", " Бенто солона карамелька", "Святковий", "Золота куля", "Дівчинка полуничка", "Ніжність".
Усю творчість, креативність, фантазію та художній смак здобувачі освіти вклали в презентацію готових виробів.
Немає коментарів:
Дописати коментар