Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування бісквітно-масляного, заварного та крихтового тіста та виробів з них". Учнями були приготовлені кондитерські вироби: тістечка "Еклер", "Шу", "Каштан"; кекси "Столичний", "Чайний"; крихтові тістечка "Ескімо", "Кейк попси".
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
29.04.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
18.01.2022 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...
-
15 лютого затишні стіни ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», проводжали випускник...
Немає коментарів:
Дописати коментар