30.01.22


13.01.2022 року в навчальній лабораторії   №2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася  лабораторно-практична робота в групі № 24 за професією "Кухар; кондитер 4 розряду.  
 Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування бісквітно-масляного, заварного та крихтового тіста та виробів з них". Учнями були приготовлені кондитерські вироби: тістечка "Еклер", "Шу", "Каштан"; кекси "Столичний", "Чайний"; крихтові тістечка "Ескімо", "Кейк попси".








































Немає коментарів:

Дописати коментар

29.04.2024 року в навчальній лабораторії  № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...