2 грудня 2020 року в ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу". Був проведений конкурс фахової майстерності з простих форм нарізування овочів. Серед груп I курсу, від кожної групи участь брали по 4 учасника. Конкурс складався з двох частин: теоретичної та практичної. Всі учасники показали високий рівень теоретичних знань та практичних навичок. Та були нагороджені : дипломом III ступеня - Гуріна Маргарита.
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
24 червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...
-
12.01.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
Кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер. 18-19 лютого 2021 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Киї...
Немає коментарів:
Дописати коментар