2 грудня 2020 року в ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу". Був проведений конкурс фахової майстерності з простих форм нарізування овочів. Серед груп I курсу, від кожної групи участь брали по 4 учасника. Конкурс складався з двох частин: теоретичної та практичної. Всі учасники показали високий рівень теоретичних знань та практичних навичок. Та були нагороджені : дипломом III ступеня - Гуріна Маргарита.
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...
-
Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне ...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
12.01.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
Немає коментарів:
Дописати коментар