12.12.20


        2 грудня 2020 року в ДНЗ " Київське  обласне вище професійне училище харчових  технологій та ресторанного сервісу". Був проведений конкурс фахової майстерності з простих форм нарізування овочів. Серед груп I курсу, від кожної групи участь брали по 4 учасника. Конкурс складався з двох частин: теоретичної та практичної. Всі учасники показали високий рівень теоретичних знань та практичних навичок. Та були нагороджені : дипломом III ступеня - Гуріна Маргарита. 
                        подякою - Основенко Анастасія, Горобей Юлія, Ореховська Аліна.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...