29.11.20

 Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер III розряду.   

23 та 24 листопада 2020 року в навчальній лабораторії № 2  ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проводилася кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією Кондитер III розряду. Учні виконували індивідуальні завдання, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.

Кваліфікаційній комісії були презентовані кондитерські вироби: булочка "Розанчик", пиріжки з картоплею та грибами, "Сочники"; тістечка "Кільце пісочне",  " Корзинка з білково-заварним кремом", "Картопля глазурована", "Ескімо", "Бісквітне з молочним ганашом", " Буше", "Кейк попси", "Капкейки", капкейк "Тірамісу"; рулети "Екстра" та бісквітно-фруктовий,; торти "Казка", "Фруктовий","Медовий".         

Усю творчість, креативність, фантазію та художній смак здобувачі освіти вклали  в презентацію готових виробів.
























Немає коментарів:

Дописати коментар

29.04.2024 року в навчальній лабораторії  № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...