19.12.20



 14 та 16 грудня  2020 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу"   відбулися лабораторно-практичні роботи в групі № 24  за професією  "Кухар; кондитер" з тем:  "Технологія  приготування помадних, желейних, цукеркових мас", "Технологія приготування десертів". 
Учнями були приготовлені такі цукерки: цукерка "Баунті", "Трюфель", "Грильяж в шоколаді", "Банановий поцілунок", " Малиновий рай", "Яблучний мармелад". 
А також готували десерти: "Шоколадний мус", "Малиновий мус", " Тірамісу", "Чізкейк", " Ніжність", "Насолода".




























Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...