08.05.25


Гурток "Моделювання муляжів".

Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із желатину та згущеного молока- це чудовий спосіб прикрасити торти та десерти!  Він виходить еластичним, легко ріжеться та чудово тримає форму.
  Гнучкий декор з желатину та згущеного молока -  це їстівна пластична маса, яка після застигання залишається гнучкою та не кришиться. Основні інгредієнти-це желатин, який відповідає за пружність та еластичність, і згущене молоко, яке надає масі солодкості, м*якості та приємного молочного смаку. 





































 


Немає коментарів:

Дописати коментар

24  червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...