02.05.25


 У навчальній лабораторії   № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася  лабораторно-практична робота в групі № 4 за професією "Кухар; кондитер" 3 розряду.  

Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування дріжджового тіста безопарним та опарним способом та виробів з нього": пиріжки з м'ясом, з капустою, сосиска в тісті,  баба ромова, дитяча здоба, плюшка, ватрушка з сиром, булочка з маком, пиріг напіввідкритий  булочка "Київська", кекс "Кондитерський".               

























































Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...