Декоративне оформлення макету торту – самий цікавий етап роботи кондитера. Пінопластові круглі та прямокутні форми для муляжів тортів зазвичай називають муляжами або фальш-ярусами. Вони можуть бути різних розмірів та форм, і використовуються для створення декоративних тортів, які не презначені для споживання. Муляжі можуть бути покриті мастикою, кремом або іншими матеріалами для створення ілюзії справжнього торта. Роботи здобувачів освіти групи № 24
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
24 червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...
-
12.01.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
Кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер. 18-19 лютого 2021 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Киї...
Немає коментарів:
Дописати коментар