09.02.25

Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 4  розряду. 
06.02.2025р.  У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер 4 розряду. Під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Волошиної здобувачі освіти готували вироби  з переліку кваліфікаційних пробних робіт.

Після закінчення виробничої практики, кондитери показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кондитерські  вироби заварні тістечка з кремом, торти: "Прага", "Медовий", "Іскра", "Зимова вишня", "Медовий з вишнею", "Три шоколада", "Наполеон", "Снікерс". 




























Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...