06.02.2025р. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер 4 розряду. Під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Волошиної здобувачі освіти готували вироби з переліку кваліфікаційних пробних робіт.
Після закінчення виробничої практики, кондитери показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кондитерські вироби заварні тістечка з кремом, торти: "Прага", "Медовий", "Іскра", "Зимова вишня", "Медовий з вишнею", "Три шоколада", "Наполеон", "Снікерс".
Немає коментарів:
Дописати коментар