02.11.24

 

29 жовтня 2024 року в лабораторії № 1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" було проведено урок виробничого навчання в групі № 4 
 Здобувачі освіти приготували страви з продуктів вторинного виробництва: "Чіпси зі шкірки гарбуза", "Чіпси з лушпиння картоплі", "Чіпси зі шкірки яблук", "Приправа до супу зі шкірки гарбуза", "Сухарики з черствого хліба", "Бекон зі шкірки банана", "Цукати зі шкірки апельсина".

































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...