26.10.24

23 жовтня 2024 року в лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" було проведено кваліфікаційну пробну роботу в групі № 24 за кваліфікацією кондитер 3 розряду. Здобувачі освіти виготовляли борошняні кондитерські вироби, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.                  

  Здобувачами освіти були відпрацьовані практичні навички та виготовлені: ватрушки,  сочники з сиром, " рулет бісквітно-фруктовий, рулет "Екстра", рулет "Шоколадний"; Торт "Фісташковий",  "Червоний оксамит", "Снікерс".                                                           
Учні показали свої практичні та теоретичні знання, навички та уміння, які вони здобували  на уроках виробничого навчання та закріплювали під час проходження виробничої практики.



































 

Немає коментарів:

Дописати коментар

24  червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...