15.05.24


 14.05.2024 року в навчальній лабораторії  №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася  лабораторно-практична робота в групі № 4 за професією "Кухар; кондитер" 3 розряду. 

Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування простих тістечок з різних видів тіста".Учнями були виготовлені тістечка масового попиту: "Кільце пісочне", Кошик  з білковим заварним кремом", "Лимонне", "Персик","Бісквітне з масляно-горіховим кремом"", "Тарт карамель-шоколад"", "Пень кавовий".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Гурток "Моделювання муляжів". Здобувачі освіти старанно працювали над елементами гнучкого декору для десертів. Гнучкий декор із же...