08.02.23


Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 3  розряду.  У навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер 3 розряду. Під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Волошиної здобувачі освіти готували вироби  з переліку кваліфікаційних пробних робіт.

Після закінчення виробничої практики, кондитери показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кондитерські  вироби: кейк-попси, капкейки, пряники імбирні, кошики з білково-заварним кремом, тістечко "Персик","Кільце пісочне"; рулети: "Фруктовий", "Екстра", "Прага"; торти: "Медовий", "Фісташковий", " Київський".




























































Немає коментарів:

Дописати коментар

 18.04.2024 року. У навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...