Після закінчення виробничої практики, кондитери показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кондитерські вироби: кейк-попси, капкейки, пряники імбирні, кошики з білково-заварним кремом, тістечко "Персик","Кільце пісочне"; рулети: "Фруктовий", "Екстра", "Прага"; торти: "Медовий", "Фісташковий", " Київський".
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
08.02.23
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
24 червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...
-
12.01.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
Кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер. 18-19 лютого 2021 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Киї...
Немає коментарів:
Дописати коментар