Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду. У навчальній лабораторії №1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційна пробна робота в групі №4 за професією 5122 Кухар 4 розряду. Під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Волошиної здобувачі освіти готували страви з переліку кваліфікаційних пробних робіт.
Після закінчення виробничої практики, кухарі показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кулінарні вироби: борщ український, плов, битки київські, котлета "Марічка" з гарніром, філе з грибами та соусом, піджарка, перець фарширований, креветки запечені під сметанним соусом, паштет із печінки; салати: "Дністер", "Столичний", "Цезар", "Оселедець під шубою"; чіз-кейки: "Баунті", "Полуничний", " Банановий".
Немає коментарів:
Дописати коментар