Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування простих тортів масового попиту з різних видів тіста"
Життєве кредо: "Вчити дітей так, щоб не соромно було заглянути їм в очі через декілька років."
29.05.24
22.05.2024 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася лабораторно-практична робота в групі № 4 за професією "Кухар; кондитер" 3 розряду.
Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування простих тортів масового попиту з різних видів тіста"
Здобувачі освіти відпрацювали практичні навички з теми: "Технологія приготування простих тортів масового попиту з різних видів тіста"
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
24 червня 2025 року у навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сер...
-
12.01.2024 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серві...
-
06.10.2021 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ " Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного серв...
-
Кваліфікаційна пробна робота в групі № 24 за професією 7412 Кондитер. 18-19 лютого 2021 року в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Киї...
Немає коментарів:
Дописати коментар