- технології приготування дріжджового тіста безопарним та опарним способом та виробів з нього: пиріжки з картоплею та грибами, пончики з заварним кремом, баба ромова, булочки з маком, булочка "Київська".
- технології приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста виробів з нього: "Сочники", "Кільце пісочне", пряник "Святковий", печиво "Листочок".
- технологія приготування бісквітного тіста та виробів із нього: рулет "Екстра", тістечка " Берізка", " Пень кавовий", " рулет з масляним кремом і желе".
- технологія приготування тістечок :"Кошик з білково заварним кремом", "Кейк попси", "Капкейки".
- технологія приготування тортів: " Казка", "Фруктовий", " Кавовий", "Насолода".
Немає коментарів:
Дописати коментар