22.11.20


 У жовтні місяці 2020 року в навчальній лабораторії № 2 відбулися лабораторно практичні роботи в групі № 24. за професією Кондитер 3 розряду. Учні  відпрацювали практичні навички з:

- технології приготування дріжджового тіста безопарним та опарним способом та виробів з нього: пиріжки з картоплею та грибами, пончики з заварним кремом, баба ромова, булочки з маком, булочка "Київська".

- технології приготування пісочного, прісно здобного, пряничного тіста виробів з нього: "Сочники", "Кільце пісочне", пряник "Святковий", печиво "Листочок".

- технологія приготування бісквітного тіста та виробів із нього: рулет "Екстра", тістечка " Берізка", " Пень кавовий", " рулет з масляним кремом і желе".

- технологія приготування тістечок :"Кошик з білково заварним кремом", "Кейк  попси",  "Капкейки".

- технологія приготування тортів: " Казка", "Фруктовий", " Кавовий", "Насолода".






 






   









Немає коментарів:

Дописати коментар

29.04.2024 року в навчальній лабораторії  № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу...